Online service

Ordersysteem
Met het Online Ordersysteem van Viewpoint kunt 24 uur per dag een offerte aanvragen, een opdracht- of een vervolgfase van een opdracht inboeken. Bent u nog niet in het bezit van inloggegevens of bent u uw wachtwoord vergeten? Neem dan contact op met info@viewpoint.nl
 
Upload module
Via de upload module kunt u grote data bestanden ten behoeve van offerte aanvragen en projecten verzenden naar Viewpoint. In deze WeTransfer pagina is het mailadres van Viewpoint al ingesteld.
 
Webservices
Met het concept ‘Mind the GAPP’ realiseert Viewpoint Geografische applicaties. In de GAPP’s van Viewpoint zijn de laatste GIS technieken op technologisch-en presentatiegebied toepasbaar gemaakt in handige, op maat gemaakte applicaties en stellen de gebruiker in staat om beter en slimmer informatie op te vragen doordat de veelal grote informatiestroom gestructureerd, geautomatiseerd en gebruiksvriendelijk wordt aangeboden.
 
Viewpoint heeft een aantal standaard hulpmiddelen ontwikkeld die inzicht geven in de mogelijkheden van GAPP’s. Deze hulpmiddelen, in de vorm van thema’s, zijn weer onderverdeeld in modules die uw organisatie efficiënter, inzichtelijker en transparanter laten werken. Achter de modules bevinden zich concrete voorbeelden van projecten en producten waardoor duidelijk wordt hoe door de inzet van een GIS systeem -door middel van een gebruiksvriendelijke applicatie- de informatiestromen binnen uw organisatie optimaal worden benut.